Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord

Vinsmagning

Du har 2 muligheder for at smage vores forskellige vine. Vinsmagning på vingaarden, og vinsmagning ude af huset. Det er også muligt at der kan bestilles spisning til vinsmagningerne. Der kan kombineres med spændende osteanretninger, tapas eller lige efter behov.

Er I en større forsamling (virksomhed, forening o.l.) så kontakt os på tlf. 40 37 75 93 eller på mail og få en god pris.

Vinsmagning på Vingaarden

Vi afholder flere vinsmagninger på vores vingaard OddeKystVineri. Her får I rundvisning i vinmarken, hvor der fortælles om vores historie og fremstillingen af dansk vin. Der vil også blive fortalt om den lokale historie, som har været med til at give vores vine lokale navne. Derefter er der smagning af vores vine, 5 til 6 af vores produkter. Samt en spændende overraskelse! til slut.
Vores butik vil være åben efter smagningen, hvis i ønsker at få dansk vin med hjem.

Der serveres vand samt lidt brød til smagningerne.

Varighed: ca. 2 timer
Til meldning under vores kalender

Vinsmagning ude af huset

Ønsker I at afholde vinsmagning hjemme hos jer selv eller ude i en virksomhed, så kommer vi gerne på besøg. Her fortæller vi under smagningen om vores historie og fremstillingen af vinen. I smager 4 forskellige af vores vine, samt en spændende overraskelse!

Der serveres vand samt lidt brød til smagningerne.

Varighed: ca. 2 timer

Kontakt os på tlf. 40 37 75 93, eller på mail hvis I ønsker vi skal komme på besøg hos dig.