Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord

Danske druer

Velkommen til Vingaarden OddeKystVineri/ChateauOdde, Dansk vin ved Danmarks smukkeste fjord. Mariager Fjord.

Vi er en lille Dansk vingård, som er beliggende ved indsejlingen til Mariager Fjord.. Danmarks smukkeste fjord Vi har dyrket dansk vin af høj kvalitet, siden 2010. i dette fantastiske ferie område omkring Ø Hurup og Mariager fjord
Det milde klima og den gamle havbund, som blev dannet for ca. 17000 år siden og den friske havluft, er i høj grad med til at sætte sit præg på vores vine.Vi har forskellige rundvisning og vinsmagninger, mange af rundvisningerne kan kombineres med forskelige former for mad, som bliver leveret af vore lokale slagter. Vi tager også ud af huset med vores vinsmagninger af lokalt Dansk vin fra vores eget vineri.
Kom og få en helt fantastisk oplevelse på en Dansk vingård, med en produktion af Dansk vin af meget høj kvalitet i det smukke landskab omkring østkysten. Vinsmagningerne om sommeren blive afholdt på vinmarkerne helt ude ved Mariager fjord, her er der udsigt ud over fjorden og Als Odde.Desuden har vi vingaver og spændende gaver til manden som har alt.
Vi står klar til at byde jer velkommende til en oplevelse med lokal vin og madoplevelser.
Gå trygt på oplevelse på vores hjemmeside.
Velkommen til OddeKystVineri.

Vinhøsten 2022

Har du lyst til at opleve en Dansk vinhøst

Åben vingård på vinens dag 3 september

Besøg en Dansk vingård på vinens dag den 3 september

Jul og nytår 2020

Salg af firmajulegaver og værtindegaver, eller vin til jul og nytår.

Sommerens rundvisninger og vinsmagning 2020.

Det er nu i 2020, 10 år siden at det hele startede på Als Odde. Så i hele juli og august måned er der hver onsdag kl. 19 rundvisning og vinsmagning på OddeKystVineri, der hvor det hele startede. Første rundvisning og smagning er onsdag den 1 juli 2020 kl 19. og vi forsætter frem til og med den 26 august 2020 med de populære vinsmagninger ved Danmarks smukkeste fjord.

Vi er nu glade for at der er åbnet op for forsamlinger op til 50 personer, så det bliver muligt for os at gennemføre vores vinsmagninger. Vi har foretaget en del ændringer, med mere plads, så vi sikkert kan gennemføre vores vinsmagninger, der er muligt at hole en sikker afstand og der vil være mulig for afspritning flere forskellige steder på vingaarden.