Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord

Bo på vores vingaard, ChateauOdde

Når I ankommer til vores vingaard, vil I straks føle, at I er ankommet til ”din helt egen vingaard” klar til ferie og store oplevelser.

Vingaardens placering er det perfekte udgangspunkt for udflugter i det Østjyske område af Danmark.

På vingaarden kan I opleve vores vinstokke på nært hold og ikke mindst nyde den storslående udsigt over åbne marker. Stedet, udsigten samt en del fasaner og rådyr, der deler grunden med jer, er med til at give jer et idylisk ophold med uforglemmelige oplevelser. Der vil desuden være mulighed for afslapning og leg på den store grund som ligger helt for sig selv med minimum 800 m. til nærmeste hus. Men samtidig ligger ChateauOdde også tæt på både by og strand.

Huset er oprindeligt opført i år 1900, men er nu indvendigt totalrenoveret overalt. Huset er indvendigt moderniseret i lyse farver, så det fremstår lyst og indbydende til hyggelige stunder.
Som velkomst er der en flaske god vin, som er fremstillet på vingaarden.

I vil i perioder kunne møde vinbonden i marken og få en snak om vin og vinsmagninger.

Under hele opholdet, har I selvfølgelig mulighed for at nyde vores gode vine. I kontakter os bare på tlf. så kommer vi og låser op for vinkælderen. Så kan I få en rundtur i vinkælde,en, snakke med vinbonden og købe vinen som I kan nyde på de 2 terrasser med udsigt over vinstokkene, mens solen går ned over Chateauet.