Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord
< Tilbage

Rundvisning og vinsmagning 2024 på OddeKystVineri02-02-2024 - 12:54

Igen i år afholder vi vores faste vinsmagninger i juli og august måned. Alle smagninger starter kl 19 på OddeKystVineri Petersborgvej 15, Als 9560 Hadsund. 

Hvis du køre autocamper eller har em teltvogn, er det muligt at ovenatte på vores vingård

Som sædvanlig har vi nu datoerne klar til vores faste rundvisninger og vinsmagninger her til sommer 2024.

Rundvisningerne og smagningerne sker hver onsdag kl. 19 i juli og august måned.

Som noget nyt kan man købe biletter til vores rundvisninger og smagning i vores nye biletsystem under vinsmagninger. Her kan man vælge dato for rundvisning og smagninger.

Vores faste rundvisninger og vinsmagninger starter med en rundvisning i vinmarken. Her forsøger vi at give et indblik i Dansk vinproduktion og hvordan det er at være vinbonde i Danmark. Efter rundvisningen i marken starter vi på selve vinsmagningen. Vi smager på nogle af de forskellig produkter som vi producere på vingården, under smagningen vil der blive fortalt om den lokale vin, samt de forskellige historier som er knyttet til vinen, som alle er navngivet efter det lokale område. Under hele eventet vil der være mulighed for at stille spørsmål omkring vin og det at være vinbonde i Danmark.

Vinsmagningen slutter med en overaskelse, som kan varier fra gang til gang. Under smagningen vil der blive serveret vand og lidt brød.

Vores butik vil være åben efeter smagningen

Pris per person 175 kr. Børn gratis og der vil blive serveret sodavand.

Vi glæder os til at se jer på en Dansk sommeraften på en Dansk vingård ved Danmarks smukkeste fjord.

Vi ses Vinbonden

< Tilbage