Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord

Danske druer

Velkommen til Vingaarden OddeKystVineri/ChateauOdde, Dansk vin ved Danmarks smukkeste fjord. Mariager Fjord.

Vi er en lille Dansk vingård, som er beliggende ved indsejlingen til Mariager Fjord.. Danmarks smukkeste fjord Vi har dyrket dansk vin af høj kvalitet, siden 2010. i dette fantastiske ferie område omkring Ø Hurup og Mariager fjord
Det milde klima og den gamle havbund, som blev dannet for ca. 17000 år siden og den friske havluft, er i høj grad med til at sætte sit præg på vores vine.Vi har forskellige rundvisning og vinsmagninger, mange af rundvisningerne kan kombineres med forskelige former for mad, som bliver leveret af vore lokale slagter. Vi tager også ud af huset med vores vinsmagninger af lokalt Dansk vin fra vores eget vineri.
Kom og få en helt fantastisk oplevelse på en Dansk vingård, med en produktion af Dansk vin af meget høj kvalitet i det smukke landskab omkring østkysten. Vinsmagningerne om sommeren blive afholdt på vinmarkerne helt ude ved Mariager fjord, her er der udsigt ud over fjorden og Als Odde.
Desuden har vi vingaver og spændende gaver til manden som har alt.
Vi står klar til at byde jer velkommende til en oplevelse med lokal vin og madoplevelser.
Gå trygt på oplevelse på vores hjemmeside.
Velkommen til OddeKystVineri.

Sommerens rundvisninger og vinsmagning 2020.

Det er nu i 2020, 10 år siden at det hele startede på Als Odde. Så i hele juli og august måned er der hver onsdag kl. 19 rundvisning og vinsmagning på OddeKystVineri, der hvor det hele startede. Første rundvisning og smagning er onsdag den 1 juli 2020 kl 19. og vi forsætter frem til den 19 august 2020 med de populære vinsmagninger ved Danmarks smukkeste fjord.

Påske åben på vingaarden AFLYST PÅ GRUND AF CORONA Men er nu blevet til Take Away

Kom og besøg OddeKystVineri i påsken, der eråben

Søndag d. 12 og mandag den 13, begge dage fra kl. 13 til kl. 17.

 

AFLYST                                                                 Take Away vin hele påsken, se mere på vores facebook side OddeKystVineri.

Åben vineri i vinterferien

OddeKystVineri holder åben vineri fredag den 14 febuar fra 13.

Desuden er vi  så heldige at få besøg af Sofie Bach fra TV2 Nords Himmerlands-redaktion.

Åben jule vineri

Fredag den 13 decemberkl. 14 til 19 holder OddeKystVineri åben jule vineri