Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord

Danske druer

Velkommen til Vingaarden OddeKystVineri/ChateauOdde, Dansk vin ved Danmarks smukkeste fjord. Mariager Fjord.

Vi er en lille Dansk vingård, som er beliggende ved indsejlingen til Mariager Fjord.. Danmarks smukkeste fjord Vi har dyrket dansk vin af høj kvalitet, siden 2010. i dette fantastiske ferie område omkring Ø Hurup og Mariager fjord
Det milde klima og den gamle havbund, som blev dannet for ca. 17000 år siden og den friske havluft, er i høj grad med til at sætte sit præg på vores vine.
Vi har forskellige rundvisning og vinsmagninger, mange af rundvisningerne kan kombineres med forskelige former for mad, som bliver leveret af vore lokale slagter. Vi tager også ud af huset med vores vinsmagninger af lokalt Dansk vin fra vores eget vineri.
Kom og få en helt fantastisk oplevelse på en Dansk vingård, med en produktion af Dansk vin af meget høj kvalitet i det smukke landskab omkring østkysten. Vinsmagningerne om sommeren blive afholdt på vinmarkerne helt ude ved Mariager fjord, her er der udsigt ud over fjorden og Als Odde.
Desuden har vi vingaver og spændende gaver til manden som har alt.
Vi står klar til at byde jer velkommende til en oplevelse med lokal vin og madoplevelser.
Gå trygt på oplevelse på vores hjemmeside.
Velkommen til OddeKystVineri.

Vinsmagning og lækker tapas

I efetrårsferien torsdag den 17. oktober kan du komme med til en skøn aften i vineriet på OddeKystVIneri, der holder Vinsmagning og Tapas aften.

Åben vingård på Dansk vindag

Kom og besøg OddeKystVineri lørdag den 21 september fra 13 til 16 på Petersborgvej 15, Als 9560 Hadsund. Lørdag den 21 september.

Sommerens rundvisninger og vinsmagning, hvor det hele startede.ved Danmarks smukkeste fjord

Hele juli og august måned er der hver onsdag kl. 19 rundvisning og vinsmagning på OddeKystVineri, der hvor det hele startede. Førsre rundvisning og smagning er onsdag den 3 juli 2019 kl 19

Åben vingaard i påsken

Kom og besøg OddeKystViner her i påsken, vi har åben for besøg den 20 og  21, samt den 22. Alle dage fra 11 til 16.