Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord

Velkommen til Vingaarden OddeKystVineri/ChateauOdde, ved Danmarks smukkeste fjord. Mariager Fjord.

Vi er en lille vingaard, som er beliggende ved indsejlingen til Mariager Fjord. Vi har dyrket dansk vin af høj kvalitet, siden 2010.
Det milde klima og den gamle havbund, som blev dannet for ca. 17000 år siden og den friske havluft, er i høj grad med til at sætte sit præg på vores vine.

Rejse og vinaften på OddeKystVineri

Kom til en fantastisk rejse og vinaften på OddeKystvineri fredag den 15 marts 2019

Kom og smag på den lokale vin, samt en fantastisk beretning om Jørn Sørensens fantastiske liv som grundlægger af JS rejser og rejsarangsør og motor cykkel ture i Rumænien og Sygafrika.

Vi ses på Petersborgvej 15, Als 9560 Hadsund.

Vi er tilbage på Hvirvelkærgård

Efter at mang er gået forgæves, for at køber den lokale vin fra OddeKystVineri/ChateauOdde, er vinen nu igen til bage på hylderne og klar til salg.

Krimi-og vinaften fredag d. 15. februar

Aftenen starter kl. 19 med vinsmagning, ostebord og kaffe på Peterborgsvej 15, Als, 9560 Hadsund. Krimiforfatter Hans-Willy Bautz fortæller om sine kriminalromaner og mødet med den sicilianske mafia.

Klik her for tilmelding.

Vinderen af navnekonkurrencen er fundet!

SÅ ER VINDEREN FUNDET! 

Tusind tak for alle de fantastiske forslag til det nye navn til ChateauOdde. Vi er meget glade og overvældet over, at så mange ønskede at deltage. Tak for alle jeres ideer og ikke mindst jeres inspiration til vores fremtidige navn.