Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord
< Tilbage

Sommerens rundvisninger og vinsmagning 2020.10-05-2020 - 11:32

Det er nu i 2020, 10 år siden at det hele startede på Als Odde. Så i hele juli og august måned er der hver onsdag kl. 19 rundvisning og vinsmagning på OddeKystVineri, der hvor det hele startede. Første rundvisning og smagning er onsdag den 1 juli 2020 kl 19. og vi forsætter frem til og med den 26 august 2020 med de populære vinsmagninger ved Danmarks smukkeste fjord.

Vi er nu glade for at der er åbnet op for forsamlinger op til 50 personer, så det bliver muligt for os at gennemføre vores vinsmagninger. Vi har foretaget en del ændringer, med mere plads, så vi sikkert kan gennemføre vores vinsmagninger, der er muligt at hole en sikker afstand og der vil være mulig for afspritning flere forskellige steder på vingaarden.

Hele juli og august måned er der hver onsdag aften kl. 19 rundvisning i vinmarkerne. Det hele foregård på Als Odde, der hvor Danmarks smukkeste fjord møder Kattegat og det var også her det hele startede i 2010. Efter rundvisningen er der vinsmagning på 3 til 4 af vores vine, som er produceret på stokken ved Als Odde med udsigt over Danmarks smukkeste fjord og vinifeceret på eget vineri.

Da det er 10 år siden at vi fik den skøre ide, at fremstille Dansk vin her på Als Odde, vil der også helt exklusivt være en lille smagning af enten druebrændevin eller på vores mosserende vine.

Til vinsmagningerne servers det lidt ost og brød, samt vand. Rundvisningen og vinsmagnigen slutter ved 21 tiden. Efter smagningen vil der selvfølgelig være mulighed for at købe vores produkter.

Det er ikke nødvendig at tilmelde sig, så bae mød op til kl 19. Pris per person er 125 kr. børn er gratis og meget velkommend og der vil blive severet sodavand.

Efter vinsmagningerne vil der selvfølgelig være mulighed for at købe vores produkter.

Vi modtager mobil pay og kontanter.

Bemærk at besøgs adressen er Fjordparken 26 9560 Hadsund

Vi ses på OddeKystVineri Dansk vin ved Danmarks smukkeste fjord.

 

< Tilbage

< Tilbage