Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord
< Tilbage

Rejse og vinaften på OddeKystVineri28-02-2019 - 11:07

Kom til en fantastisk rejse og vinaften på OddeKystvineri fredag den 15 marts 2019

Kom og smag på den lokale vin, samt en fantastisk beretning om Jørn Sørensens fantastiske liv som grundlægger af JS rejser og rejsarangsør og motor cykkel ture i Rumænien og Sygafrika.

Vi ses på Petersborgvej 15, Als 9560 Hadsund.

Rejse og vinaften på OddKystVineri.

 

Fredag d. 15. marts, kl. 19, forsætter vi rækken af vinsmagninger og spændende foredrag på OddeKystVineri. Petersborgvej 15, Als. 9560 Hadsund

Denne gang er det Jørn Sørensen, grundlæggeren af JS-rejser som kommer og fortæller om sine fantastiske oplevelser og rejser i østeuropæiske land, Rumænien. De sidste år har JS også arrangeret motorcykelture rundt i Rumænien, hvor han selv fører an og viser vejen i det spændende land. Desuden vil JS fortælle om sine oplevelser på sin rundtur på motorcykel i Sydafrika her i januar 2019.

Aftenen starter med vinsmagning kl. 19, her smages på 4 forskellige vine fra OddeKystVineri’s eget vineri. Nogle af de vine som skal smages er blandt andet 2 nye vine som kommer i handlen her til foråret. Desuden vil der være en overraskelse til den kræsne gane. Under vinsmagningen vil der blive fortalt om det gamle ChateauOdde og vore navneskifte, om vinens fremstilling og tilblivelse. Her er muligheden for at komme helt tæt på en dansk vingård.

Efter vinsmagningen vil JS starte på fortællingen om sine oplevelser.

I pausen bydes der på et stort ostebord, med mange forskellig oste og brød, samt kaffe og der kan tilkøbes vine fra OddeKystVineri til ostebordet.

Der er lagt op til en spændende aften, hvor vi kan nyde vineriets vine og JS fantastiske fortæller evner, om alle hans eventyrlige oplevelser.

Der vil desuden være mulighed for at købe de lokale fremstillede vine.

Pris . 285 kr. per person

Tilmelding til denne fantastiske aften under www.OddeKystVineri.dk. Inden d. 14. marts, 2019. Da antallet af pladser er begrænset, er det først til mølle-princippet.

< Tilbage