Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord
< Tilbage

Krimi-og vinaften fredag d. 15. februar09-01-2019 - 13:03

Aftenen starter kl. 19 med vinsmagning, ostebord og kaffe på Peterborgsvej 15, Als, 9560 Hadsund. Krimiforfatter Hans-Willy Bautz fortæller om sine kriminalromaner og mødet med den sicilianske mafia.

Klik her for tilmelding.

Krimi- og vinsmagningsarrangement: Fredag d. 15. februar 2019, kl. 19.00 hos OddeKystVineri - Peterborgsvej 15, Als, 9560 Hadsund.

 

I samarbejde med krimiforfatter Hans-Willy Bautz fra Haslev, holder vi krimi- og vinaften hos OddeKystVineri.

 

Aftenen begynder med smagsprøver på 4 af vineriets vine. Smagsprøverne ledsages af historier og informationer om produktionen, der har fundet sted siden 2010. Vinavleren Willy Sørensen lover ligeledes en overraskelse i forbindelse med smagningen. Hør historien om vineriets nye navne samt de fængende kimifortællinger fra den dansk-tyske kimiforfatter Hans-Willy, som iøvrigt er ophavsmand til vores nye navn.

 

Hans-Willy fortæller om sit forfatterskab, der begyndte i perioden 1984-2014, mens han var avisudgiver i Tyskland. Han har udgivet to bøger med fortællinger pg to kriminalromaner, der er baseret på personlige oplevelser, der er flettet ind i handlingerne. I Danmark har han udgivet krimierne "Mord på færgen til Palermo - Michael Bachs rejse til Sicilien" og "Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark". Hans-Willy Bautz fortæller om og læser op af bøgerne. Han kommer ind på, hvordan han har lavet research og hvor personlige oplevelser er blevet flettet ind i handlingerne. Siden 1978 har han besøgt Sicilien mere end 25 gange.

 

Der er lagt op til en informativ og spændende aften, hvor der i pausen bydes på ostebord og kaffe, hvor vineriets vine kan tilkøbes samt krimier med forfatterdedikation af Hans-Willy Bautz.

 

TIlmelding - Klik her - Pris pr. person 285 kr.

< Tilbage