Dansk vin
Ved Danmarks smukkeste fjord
< Tilbage

Så er vi klar med årets vinsmagninger 202111-05-2021 - 13:58

Så er vi klar til at sætte dato på vores vinsmagninger her i sommeren 2021

 

Vi byder alle hjertelig velkommen til årets vinsmagninger 2021 på OddeKystVineri.

 

Vi er nu klar til at sætte dato på vores vinsmagninger her i sommeren 2021. Vi håber at vi som sidste år kan gennemføre vores vinsmagninger som normalt, selv om vi stadig er plaget af Corona. Vi vil overholde alle de fastsatte regler og vi opfordre til at alle bruger mundbind når vi ikke sidder ved smags bordene

Rundvisningerne starter kl. 19 hver onsdag i juli og august (se under kalender) Vi starter med en tur i vinmarken, hvor der vil blive fortal om tilblivelsen af vingården og hele historien omkring det at dyrkevin i Danmark. Efter rundvisningen i vinmarken vil vi forsætte med smagning af 3 til 4 af vores vine i teltet. (Kan variere fra gang til gang) Under vinsmagningen vil vi svare på spørgsmål og fortælle om de forskellige vine og de forskellig historier som er knyttet til vinen, som er fremstille ved Danmarks smukkeste fjord. Ved slutningen vil der bliv serveret en lille overraskelse.

Vi forventer at helle aftenen vare omkring 2,5 timer og der vil selvfølgelig være mulig hed for at købe Dansk vin efter smagningen.

Børn er gratis og meget velkommen ifølge med voksne, der vil blive serveret sodavand.

Prisen er 150 Dkr. Det er ikke nødvendig at tilmelde sig, men er man en større gruppe, må man gerne give besked så vi kan dække bord efter gruppens størrelse.

Bemærk at alle vinsmagninger i 2021 foregår på vingården Petersborgvej 15, Als 9560 Hadsund.

Vi ses. Med venlig hilsen

Vinbonden

 

< Tilbage